"14 vermuts: Espais literaris amb aroma de donzell"


                                                              Editorial Arola, 2016

14 vermuts parla d'històries amb un toc de vermut i ho fa de la mà de catorze escriptores que, de la mateixa manera que s'elabora aquest aperitiu, han macerat els textos segons la seva pròpia fórmula secreta.


El donzell és una herba de flaire intensa que mai no falta en l'elaboració del vermut. I aquest és el llibre que literaturitza, amb aroma de donzell, el vermut de Reus i, també, diversos espais emblemàtics de la ciutat. Per això, seguint el peculiar rastre olfactiu, 14 vermuts proposa de convertir la seva lectura en una veritable experiència literària, tot descobrint els escenaris que han recreat les autores: la plaça Prim, el Mercadal i diversos cellers –reals o imaginaris. Un llibre, doncs, amb el qual podem anar a fer el vermut –cosa que sempre comporta un cert grau d'entusiasme i un petit plaer sensorial–, perquè 14 vermuts és, més que un conjunt de relats, un esclat de sensacions: gairebé un estat d'ànim.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada